ADM Profoto
Athur de Mie 6.png

ARTHUR DE MIE

Ik wil door mijn manier van fotograferen laten zien dat er heel veel mogelijk is wanneer je je
kernkwaliteit raakt.
— Artur de Mie
01_nikon_dslr_d850_24_70_front.png
Athur de Mie 5.jpg
Athur de Mie.JPG
Nikon objectief.jpg

Wie is deze fotograaf?

Mijn naam in Arthur de Mie, ik heb mijn 50ste verjaardag aangegrepen om de overstap te maken van amateur- naar beroepsfotograaf en tegelijkertijd daarin een eigen bedrijf te starten, met een studio aan huis en op locatie: ADM Profoto.

Tonen dat ik mijn beperking heb ontwikkeld tot kernkwaliteit.
Dat is voor mij belangrijk.
— -Arthur de Mie

In de herstelperiode na het oplopen van mijn NAH heb ik ontdekt dat ik extra energie kreeg door het fotograferen van mensen. Hiervan heb ik mijn kernkwaliteit kunnen maken.

Het plezier in mijn werk en de resultaten hiervan riepen een immens enthousiasme op van de mensen om mij heen. Dit plezier en enthousiasme waren voor mij redenen om te besluiten ADM Profoto te starten en mensen gebruik te laten maken van mijn kracht: mijn fotografie.

Fotografie opdrachten

Als fotograaf richt ik me op studio- en rapportagewerk.

Op deze website kun je verschillende resultaten van opdrachten zien. Ik ben vaste fotograaf voor evenementen van onder andere ABN-AMRO, Sherpa, Muziekids, Het Vergeten Kind, Stichting Bussum Cultureel en Zomerspektakel.

Een ander onderdeel van mijn werk is het fotograferen op locatie en in mijn studio.

Heb je een leuke opdracht of wil je graag in gesprek om te kijken of ik je ideeën kan verwezenlijken, dan kun het contactformulier gebruiken.

Wil je foto’s van mijn rapportages kopen? Dat kan via Oypo of MyAlbum.

Sinds enige tijd is het ook mogelijk om bij mij fotografielessen te volgen, afgestemd op wat jij wil leren.

Persoonlijke Ontwikkeling

Om mezelf te blijven ontwikkelen ben ik lid van Fotoclub Perspectief Hilversum. Met ongeveer 45 leden is deze fotoclub de grootste in Het Gooi. In deze fotoclub tonen leden hun werk, dit varieert van landschaps-, architectuur- en straatfotografie tot macro-, model- en portretfotografie. Door samen de foto’s te bespreken, leren we van elkaar. Zowel technische als esthetische aspecten komen daarbij aan bod. Foto’s worden afgedrukt en in passe-partout op het presentatiebord of digitaal op een groot televisiescherm getoond. De fotoclub doet regelmatig mee aan competities van onder andere de Nederlandse Fotobond en de afdeling Utrecht–Het Gooi hiervan en organiseert jaarlijks een of meerdere keren een expositie.

Verder volg ik opleidingen en cursussen bij de Fotoacademie in Amsterdam (FOAM). De Fotoacademie is de meest ambitieuze particuliere academie voor fotografie-opleidingen op hbo-niveau in Nederland. De academie vaart een eigen koers en past het lesprogramma aan naar eigen inzicht en ervaringen zodat het aansluit op de ontwikkelingen op het gebied van fotografie.

 

Publicaties

Sherpa-Magazine-Topper-2.png

Sherpa

Sherpa Magazine

Sherpa-Magazine-Topper-3.png
Sherpa-Magazine-Topper-4.png

Krantenknipsel.png

De Gooi en Eembode

Hilversumse krant